Geen producten (0)

Even voorstellen

Over HetBrokantje

Welkom in mijn webshop!
Mijn naam is Bianca van Aalsum.
Lekker creatief bezig zijn is het liefste wat ik doe. Ik kan de tijd helemaal vergeten als ik achter mijn naaimachine zit. 
Daarnaast vind ik haken, breien en macramé een leuke uitdaging en wil eigenlijk alles tegelijk doen en kunnen ;-)

Van juli 2015  tot en met januari 2020 heb ik een "stenen" winkel gehad in de Graanbuurt in Giessenburg, maar door de toename van opdrachten en workshops werd het een uitdaging om dit te combineren. 

De keuze om te stoppen was daarom een lastige, maar de webshop blijft!
We hebben sinds mei 2020 een nieuwe locatie in Raamsdonksveer en HetBrokantje en Creaveren hebben hier meer ruimte voor de workshops.
Deze locatie is alleen op afspraak te bezoeken.


Volg HetBrokantje ook op Facebook en Instagram.Creaveren:

Naast HetBrokantje ben ik ook mede-oprichtster van "Creaveren". Onder de vleugels van "Creaveren" bieden wij diverse workshops aan. Maar wie zijn wij dan?
Wij zijn Astrid van Loon en ik dus.Twee vriendinnen die creativiteit delen. Astrid is eigenaar van Het Hartendiefje. Een bedrijf dat eigengemaakte sieraden verkoopt.
We gaven al workshops, maar het was lastig om die onder twee hoeden te doen, dus hebben wij ze samen gebracht onder de vleugels van "Creaveren".
"Creaveren" is dus een gezellige samenwerking die allerlei workshops aan biedt. We zitten niet stil en er komen steeds meer workshops bij. Neem gerust eens een kijkje op de website of op onze facebookpagina van "Creaveren".

 

Lieve groet,

Bianca van Aalsum

 

 

 

Save

Save

Save