Geen producten (0)

Even voorstellen

Over HetBrokantje

Welkom in mijn webshop!
Mijn naam is Bianca van Aalsum.
"Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt" roep ik regelmatig.
Hoe lekker is dat! Creatief bezig zijn is echt my way of life.
Mijn grootste hobby is naaien en ik ben momenteel met een costumiére opleiding bezig om het tekenen van patronen onder de knie te krijgen.

profielfoto

HetBrokantje heeft ook een fysieke winkel en zit sinds juli 2015 gevestigd in de Graanbuurt te Giessenburg (ZH).
In mijn winkeltje komen mensen vaak ogen te kort. Een prachtige kast vol met wol, nog een kast gevuld met kantjes en bandjes en in het midden van de winkel heel veel houten knopen in alle maten en soorten in kleine glazen accubakjes. Waar vind je dat sfeertje nog van lekker snuffelen en inspiratie op doen! En dat in de sfeervolle omgeving van De Graanbuurt.

De Graanbuurt is een bijzondere locatie met meerdere winkeltjes verdeeld over de "Graanschuur", de "Kolenbeurs", de "grasdrogerij, de "Oude dienstwoning" en de "Graanmaalderij".
Je vindt in de Graanbuurt een compleet pakket voor een dagje uit. Gezellig shoppen, lekker lunchen of een heerlijk kop koffie of thee met iets lekkers, maar ook een goed verzorgde high tea, leuke bezienswaardigheden en een boottocht behoren tot de mogelijkheden.
Op de site vind je alle mogelijkheden en links voor een leuk, verzorgd, dagje uit.
Het is een recreatief winkelgebied en is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 17.

HetBrokantje zit samen met Lavendula Lifestyle in het pand van "De Oude Dienstwoning" aan de Doetseweg nr. 47.


Klik hier voor de website van de Graanbuurt. 

Volg HetBrokantje ook op Facebook en Instagram. Zo Blijf je op de hoogte van alle nieuwsberichten!

gevel oude dienstwoning
Creaveren:

Naast HetBrokantje ben ik ook mede-oprichtster van "Creaveren". Onder de vleugels van "Creaveren" bieden wij diverse workshops aan. Maar wie zijn wij dan?
Wij zijn Astrid van Loon en ik dus.

oprichters "Creaveren": Astrid&Bianca

Twee vriendinnen die creativiteit delen. Astrid is eigenaar van Het Hartendiefje. Een bedrijf die eigengemaakte sieraden verkoopt.
We gaven al workshops, maar het was lastig om die onder twee hoeden te doen, dus hebben wij ze samen gebracht onder de vleugels van "Creaveren".
"Creaveren" is een platform die allerlei workshops aan biedt. Het is een groeiend platvorm en er komen steeds meer workshops bij. Neem gerust eens een kijkje op de facebookpagina van "Creaveren".

 

Lieve groet,

Bianca van Aalsum

 

 

Save

Save

Save